Nuffnang Ads

Wednesday, 5 December 2012

Korean Lesson 5 : Korean Alphabet (hangul)

Bismillah.
Assalammualaikum & annyeong (;

Post kali ni dyba nak kongsi tentang huruf-huruf korea (hangul). Ramai yang cari link nak belajar korean alphabet ni kan . So dyba akan tolong korang dengan bagi website-website yang korang boleh terjah okay (;

So here we go bebeh (;

Sini ada link yang korang boleh serbu okay . Bahasa Korea ni senang sebenarnya , cuma dyba je takda masa nak belajar *student lagi kan (;
so korang hanya perlu klik sini dan sini . Itu yang paling senang dan tidak memeningkan kepala untuk belajar .*goodluck okeyh

*sini korang boleh tahu macam mana nak gabungkan huruf antara satu sama lain*

*pening ? alah mula-mula . biasalah :)

 Okay , sekarang korang nak tahu ubah keyboard korang jadi huruf hangul ? kita terjah sini . Hope membantu you guys . annyeong ! ^^



No comments:

Post a Comment